Clicky


Twee nieuwe DAF CF 6x2 trekkers voor Maters in Huissen

Twee nieuwe DAF CF 6x2 trekkers voor Maters in Huissen
20-11-2015 09:17 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HUISSEN - Naast de onlangs aangeschafte XF trekkers zijn er door Maters in Huissen ook nog twee FTG CF.440 Space Cab trekkers aangeschaft. Deze trekkers zijn voorzien van de MX 11 motor met 440 pk. Een luxe stoel, automaat, Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning en Lane Departure Warning zijn enkele zaken waarmee deze DAF’s zijn uitgerust. Kortom: het volledige veiligheidspakket!

Ook zijn deze auto’s voorzien van het ‘’silent pakket’’. Daar waar het gevraagd wordt kan de DAF onder de 72 decibel aan motorgeluid zitten. Dit biedt niet alleen een financieel voordeel maar is ook prettig voor de omgeving. Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen staat bij de firma Maters hoog in het vaandel.

Maters Huissen bv vervoert al vanaf 1980 betonvloeren en betonelementen voor diverse grote fabrikanten van vloerelementen en behoort daarmee tot één van de grootste betonvervoerders in Nederland en Duitsland. Voor het betontransport rijden er dagelijks meer dan vijftig open- en kraan-wagens door Nederland en Duitsland. De kraanwagens kunnen een betonelement tot een gewicht van 7.5 ton zelfstandig lossen.

Door een goede planning en strakke regie kan iedere vracht Just In Time geleverd worden. Van fabriek tot bouw: Al jaren vervoert Maters de kanaalplaatvloeren van de VBI en vervult ook een regierol voor de centrale planning voor diverse vestigingen. Hierdoor wordt het beste resultaat behaald voor het reduceren van lege kilometers en laagste kosten voor opdrachtgever.