Clicky


WTB Logistics BV failliet

WTB Logistics BV failliet
19-06-2013 17:07 | Faillissementen | auteur de redactie
BARENDRECHT - Voor de rechtbank van Rotterdam is op 19 juni 2013 transportbedrijf WTB Logistics BV, gevestigd aan de Gebroken Meeldijk 1 te Barendrecht, failliet verklaard.

Bij het bedrijf werkten tien werknemers. Curator Mr. Huijzer laat weten dat de oorzaak van het faillissement ligt in het feit dat de omzet terugliep en het bedrijf veel bouwgerelateerd vervoer had. "Daarnaast was de moordende concurrentie van Oost-Europese chauffeurs, volgens de eigenaar, ook een reden voor het faillissement", meldt de curator.

Eigenaar W. Willemstein was eerder eigenaar van Transportbedrijf Wtb/W. Willemstein & Zn dat op 14 juli 2009 failliet werd verklaard. WTB Logistics was hier een doorstart van.

Willemstein is niet van plan om opnieuw een doorstart te maken. Deze week zullen de laatste ritten worden gereden.

Auteur: E. van der Wal-de Vries

Lees ook:
» [url=http://www.transport-online.nl/site/transportnieuws/index.php?news=5855#.UcHIwL7CT4Y]Failliet transportbedrijf uit Barendrecht maakt doorstart[/url]
» [url=http://www.transport-online.nl/site/transportnieuws/index.php?news=5849#.UcHIOL7CT4Y]Transportbedrijf Wtb/W. Willemstein & Zn failliet: Twaalf ontslagen[/url]