Clicky


Jarige Gerard Kempen ontvangt eerste steen nieuwbouw Kempen Transport

Jarige Gerard Kempen ontvangt eerste steen nieuwbouw Kempen Transport
21-12-2015 09:35 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

MEERSSEN - Vorige week stond het management en personeel van Kempen Transport stil bij de 75ste verjaardag van directeur Gerard Kempen. Omdat hij  op zijn verjaardag in Oostenrijk verblijft ontving hij deze dag alvast een bijzonder cadeau.

Uit handen van zijn dochter Nancy Kempen ontving Gerard de eerste steen voor het nieuw te bouwen pand, waarvan de fundering inmiddels is gelegd. Karel Hermans bedankte met een fraai boeket uit naam van het personeel Marian Kempen, de vrouw van Gerard, voor al haar steun gedurende de afgelopen jaren en sprak de hoop uit dat dit in de toekomst mag blijven voortduren.

Leverancier Nebim liet deze gedenkwaardige dag ook niet onopgemerkt voorbij gaan en sierde de aankomst van Gerard bij het pand van Kempen op met een goudkleurige Volvo FH XL 750, voorzien van een persoonlijke tekst.

Kempen Transport is onder leiding van Gerard uitgegroeid tot een volwassen bedrijf dat dagelijks groente en fruit transporteert naar Duitsland. Begin van deze maand startte de nieuwbouw van een groter pand, tevens gelegen op Freshpark Venlo, zodat Kempen Transport op de lange termijn haar klanten optimaal kan bedienen.