Clicky


J. Kapitein Transport viert 5-jarig jubileum

J. Kapitein Transport viert 5-jarig jubileum
04-01-2016 09:43 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ROOSENDAAL - In 2011 werd J. Kapitein Transport opgericht. Dat betekent dat het bedrijf dit jaar zijn 5-jarig jubileum viert. De chauffeurs van J. Kapitein wilden dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Maandag melden zij dat zij "trots zijn op ons bedrijf en willen Jhon en Mariëtte feliciteren met het 5-jarig jubileum."

Het was de missie van Jhon Kapitein in 2016 tien wagens met gedreven chauffeurs op de weg te hebben. Samen met zijn partner Mariëtte heeft hij hard gewerkt om dit doel te bereiken. Mede door het leveren van goede kwaliteit en service zijn zij hier in korte tijd in geslaagd.

Ze zijn milieubewust en hebben geïnvesteerd in duurzame euro 6 motoren en hebben kritisch gekeken naar brandstofverbruik. Jhon en Mariëtte zijn trots op hun wagenpark bestaande uit tien trekkers, drie kast opleggers en één containerchassis.

Tevens is het hen gelukt om tien gedreven chauffeurs te vinden voor hun bedrijf.

Afgelopen zaterdag, 2 januari is er ter gelegenheid van het jubileum een groot feest gehouden. Op het feest kregen de eigenaren een prachtige droogloopmat met logo cadeau van het personeel.