Clicky


BUKO Infrasupport neemt Visser Infra Service over

BUKO Infrasupport neemt Visser Infra Service over
05-01-2016 17:39 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

RHOON - BUKO Infrasupport neemt de aandelen in Visser Infra Service over van de Visser Groep uit Assen. Door deze strategische overname vergroot BUKO Infrasupport het aantal vestigingen in Nederland waardoor zij haar dienstverlening en positie in de markt verder kan versterken en uitbouwen.

Bij de bedrijfsovergang zijn 22 medewerkers betrokken. Deze medewerkers gaan mee naar BUKO Infrasupport. De nieuwe eigenaar zal zorgdragen voor een naadloze overgang van de bestaande activiteiten waarbij de kwaliteit van de dienstverlening en de belangen van de klant voorop staan. Voorlopig worden de activiteiten voortgezet onder de handelsnaam Visser Infra Service.

Maarten Visser van de Visser Groep: "BUKO Infrasupport is al jarenlang een betrouwbare speler in verkeersmaatregelen voor infrastructurele projecten. Ik heb er vertrouwen in dat onder de nieuwe eigenaar de continuïteit van ons bedrijf en de toekomst van de medewerkers gewaarborgd is. De verkoop van Visser Infra Service is een strategische keuze van de Visser Groep. Het biedt ons de mogelijkheid om in onze overige activiteiten, te weten de verkoop van bouwmaterieel, wegbebakening en meetapparatuur, en natuurlijk BouWatch Tijdelijke Beveiliging, sneller door te groeien."

Martin Meerkerk, algemeen directeur BUKO Infrasupport: "Deze overname sluit naadloos aan op onze groeiambitie om landelijke dekking te realiseren. We hebben in Visser Infra Service een zeer deskundige partij gevonden. Enerzijds kunnen we door deze overname de markt vanuit acht vestigingen compleet ontzorgen op het gebied van verkeersmaatregelen. Anderzijds zijn er ruime mogelijkheden om synergie voordelen te realiseren."