Clicky


Paul Looman nieuw directielid Emons Group

Paul Looman nieuw directielid Emons Group
13-01-2016 15:41 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

MILSBEEK - De directie van de Emons Group is per januari van dit jaar uitgebreid met Paul Looman, die de rol van Chief Commercial Officer vervult. Samen met Daan Emons (CEO) en Sylvester van de Logt (CFO) is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het Milsbeekse familiebedrijf.

Commercieel sterk

Paul heeft veel operationele en commerciële ervaring in de logistiek. Deze heeft hij de laatste 22 jaar opgedaan bij grote logistieke dienstverleners als Wim Bosman en Ewals Cargo Care, niet toevallig ook familiebedrijven van origine.

Zelf geeft hij aan:  “Samen direct met de grootaandeelhouder uitbouwen en professionaliseren van de familieonderneming, geeft mij iedere dag weer de kick om met plezier en passie naar kantoor te gaan.”

Klaar voor 2016

Door de toevoeging van een derde directielid is de Emons Group volledig klaar voor de toekomst. Met haar vier ondernemingen (Van Huët Glastransport, 2WIN Cargo met de dubbellader en warehousing, Hofmans Recycling en aluminium trailerbouwer Meierling) kan de Emons Group vol vertrouwen vooruit en doorgaan met waar ze goed in is; het ondersteunen van haar klanten met logistieke oplossingen die creatief, innovatief en duurzaam zijn.