Clicky


Nieuwe Daf FA CF voor Schoemaker Veetransport

Nieuwe Daf FA CF voor Schoemaker Veetransport
15-01-2016 17:10 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BATHMEN - Schoemaker Veetransport in Bathmen heeft vandaag een nieuwe DAF FA CF.410 Slaap Cabine in ontvangst genomen. Deze DAF is voorzien van een opbouw die geschikt is voor het vervoer van vee.

Met name het vervoer van koeien/stieren is waar Schoemaker zich in gespecialiseerd heeft. Uiteraard is het ook mogelijk om schapen en biggen te transporteren.

Deze DAF is voorzien van de MX13 motor met 410pk, dit keer dus geen MX11 motor. De MX 13 motor heeft zich al bewezen, aldus Geert Schoemaker. Kortom, een betrouwbare motor met voldoende vermogen wat ideaal past bij het transport dat Schoemaker verzorgt.

Schoemaker Veetransport is een bedrijf wat al menig generatie meegaat. Van opa, op vader op zoon. Een familie-onderneming met een no-nonsens mentaliteit. Iets waar Bakker Bedrijfswagens en Schoemaker Veetransport zich beiden in kunnen vinden. "Niet lullen maar poetsen. Een man een man, een woord een woord. Enkele doeltreffende uitspraken die hier wel bij passen", aldus Bakker Bedrijfswagens.