Clicky


Uitstel van betaling voor Roek Opslag en Transport BV

Uitstel van betaling voor Roek Opslag en Transport BV
16-07-2013 13:28 | Faillissementen | auteur de redactie
HOOGEZAND - Door de rechtbank van Noord-Nederland is maandag 15 juli surseance van betaling verleend aan Roek Transport en Opslag BV. Het bedrijf is gevestigd aan de Produktieweg 12 in Hoogezand.

Waardoor het bedrijf in de financiële problemen is gekomen is op dit moment niet bekend. Bewindvoerder van het bedrijf, mr. M.J. Ubben, was dinsdagmiddag nog niet in de gelegenheid nadere toelichting te geven.

In juni 2012 ging het al niet goed met het bedrijf. Een reorganisatie was nodig om het hoofd boven water te houden. "Door aanhoudende slechte marktomstandigheden is Roek Opslag en Transport B.V. genoodzaakt om een reorganisatie door te voeren", dat meldde het bedrijf op 22 juni 2012 aan Transport Online.

"Deze maatregelen zijn helaas nodig om in de toekomst aanwezig te kunnen blijven op de Europese Logistiek en Transportmarkt, en om de arbeidsplaatsen van de resterende medewerkers te kunnen waarborgen", zei Dick Roek destijds.

Bij de reorganisatie verloren 25 medewerkers hun baan. Hoeveel personeelsleden er momenteel werkzaam zijn bij het bedrijf is niet bekend.

Roek Opslag en Transport te Hoogezand is al meer dan 70 jaar een internationaal opererend familiebedrijf, gericht op transport, opslag en overslag. Zij transporteren, volgens de eigen bedrijfswebsite, binnen geheel Europa, waarbij de nadruk ligt op de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Portugal.

Naast vrachtwagens, beschikt het bedrijf ook over een goed beveiligde en verwarmde opslagruimte waarin goederen kunnen worden opgeslagen. In combinatie met transport bieden het bedrijf een compleet pakket logistieke diensten.

Auteur: E. van der Wal-de Vries

Lees ook:
» [url=http://www.transport-online.nl/site/transportnieuws/index.php?news=10005#.UeUsbr7CT4Y]Reorganisatie Roek Opslag en Transport B.V. kost 25 werknemers hun baan[/url]