Clicky


DAF XF Winner Edition voor Van Buuren Opleidingen

DAF XF Winner Edition voor Van Buuren Opleidingen
18-01-2016 16:15 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ZEEWOLDE - In de eerste week van januari is het vrachtwagenpark van Van Buuren Opleidingen uitgebreid met een DAF XF 106 Winner Edition die geleverd is door Bakker Bedrijfswagens. Bouwheer uit Zeewolde heeft er voor gezorgd dat de trailer is voorzien van extra lampen, zij-afscherming en reclame.

Naast de reeds bestaande vloot van zeven voertuigen is het de tweede DAF voor Van Buuren Opleidingen die onder andere ingezet wordt  voor de reguliere CE opleidingen en code 95.

Met het hoofdkantoor in Ermelo en fysieke vestigingen in Dronten, Emmeloord, Lelystad en Zwolle is  Van Buuren Opleidingen al meer dan 50 jaar de grootste transportopleider in Midden Nederland.

Met meer dan 80 personen verzorgen zij dagelijks de rijopleidingen voor de alle categorieën rijbewijzen.   

Code 95

Heel veel transportondernemers hebben voor de code 95 ondertussen hun weg richting Van Buuren Opleidingen weten te vinden. Zij kiezen voor goede trainingen, ervaren docenten vanuit de praktijk, ontzorging (organisatie en administratie), maatwerk en subsidiemogelijkheden voor de nascholing code 95.

Van Buuren Opleidingen heeft met zo'n 150 nascholingsopleidingen voldoende in huis om de transporteur geheel te ontzorgen, waardoor hij zich kan concentreren op datgene dat hij het liefst doet.  

Opleiden met baangarantie

Met Van Buuren Personeelsdiensten is de rijschool ingesprongen op de vraag vanuit opdrachtgevers naar goed opgeleid personeel.

Zodoende kunnen zij werkzoekenden een opleiding met baangarantie bieden, al dan niet met gebruik van subsidiemogelijkheden.

Middels een degelijke screening, het rijden van een intest of het ondergaan van een rijproef en de kennis van de behoefte van de opdrachtgever, worden de juiste kandidaten geselecteerd en bij de opdrachtgever tegen hele scherpe tarieven gedetacheerd.

Om aan de vraag te kunnen voldoen en nieuwe kandidaten voor de opleidingen te bereiken is de nieuwe trailer nu dan ook voorzien van een wervende uitstraling.