Clicky


Banendag bij Breewel Transport Hazeldonk

Banendag bij Breewel Transport Hazeldonk
21-01-2016 09:28 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HAZELDONK - Breewel Transport is één van de grote internationale transporteurs van bloemen en planten in Nederland. Het transportbedrijf is onder andere gevestigd in Hazeldonk, vlakbij Breda. Op die vestiging vindt op zaterdag 30 januari aanstaande de Breewel Banendag plaats in samenwerking met Worktrans Uitzendbureau.

De internationale vraag naar bloemen en planten groeit, waardoor Breewel op zoek is naar chauffeurs die hun team komen versterken. De Breewel Banendag is bedoeld voor CE-chauffeurs die graag internationaal (enkel- en dubbelbemand) bloemen en planten willen rijden. Geïnteresseerden wordt verzocht CV, rijbewijs en ID of paspoort mee te nemen.

Programma 

Op deze Banendag is er tussen 10:00 en 14:00 uur volop ruimte voor speeddates met de intercedenten van Worktrans. Tijdens deze speeddates wordt het CV uitgebreid doorgenomen, zodat er samen met de intercedent kunt kijken welke vacatures het best bij jou passen. Tevens is er deze dag ook gelegenheid voor een korte rijtest, waarmee kandidaten hun rijcapaciteiten kunnen laten zien. Deze rijtest kan ter plekke plaatsvinden of er wordt een afspraak gemaakt op de Worktrans-vestiging bij de chauffeur in de buurt.

Aanmelden 

Geïnteresseerden kunnen zich via de website van Worktrans aanmelden voor de Breewel Banendag. Er zijn geen kosten aan verbonden, ook de rijtest is kosteloos.