Clicky


Europese uitbreiding Truckwashnetwerk van AVJT Roadservices en Shell

Europese uitbreiding Truckwashnetwerk van AVJT Roadservices en Shell
16-02-2016 11:27 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

TILBURG - AVJT Roadservices en Shell breiden het unieke truckwash- en tankcleaningnetwerk internationaal uit. Medio maart kunnen euroShell Card-houders terecht bij tal van aangesloten truckwashbedrijven in Europa voor het wassen van bedrijfswagens.

Truckwashbedrijven in België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Polen worden onderdeel van het netwerk. Bij al deze locaties worden de internationale euroShell Cards geaccepteerd. Tevens worden internationale euroShell Cards van buitenlandse vestigingen vanaf medio maart 2016 ook in Nederland geaccepteerd voor truckwash en tankcleaning. 

Dennis van Veggel, directeur van AVJT Roadservices: “In Nederland hebben we in samenwerking met Shell een fijnmazig truckwashnetwerk opgezet. Wij zijn trots op het feit dat we nu services op Europees niveau kunnen aanbieden. De uitbereiding van het netwerk betekent dat euroShell Card-houders nu ook buiten de landsgrenzen profiteren van meer flexibiliteit, verlichting van de administratieve lasten en minder omrijkilometers. Geholpen door het online managementsysteem kunnen euroShell Card-houders hun truckwashactiviteiten eenvoudig beheren en beheersen. Behalve beter inzicht, biedt dit bedrijven tevens een besparing op de indirecte waskosten van vrachtwagens, bestelauto’s en -bussen. We beschouwen het als een belangrijke stap dat we met de internationale uitbreiding van het netwerk een bijdrage kunnen leveren aan het vereenvoudigen en automatiseren van het truckwassen buiten Nederland, voor zowel Nederlandse als buitenlandse vervoerders.”

Op vertoon van de AVJT Card of geactiveerde euroShell Card worden bedrijfswagens voor een aantrekkelijk en vast tarief gewassen bij de aangesloten truckwashbedrijven. Inmiddels zijn er al ruim 220 wasstraten aangesloten. Via het online truckwashmanagementsysteem  is uitgebreide informatie over de wasbeurten beschikbaar, evenals een volledig gespecifieerde factuur.