Clicky


Fraaie Daf FT XF 'Winner Edition' voor Berry Nijmeijer Transport

Fraaie Daf FT XF 'Winner Edition' voor Berry Nijmeijer Transport
22-02-2016 16:23 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HEERDE - Afgelopen zaterdag 20 februari is deze zeer fraaie DAF FT XF.440 SSC ‘’Winner Edition’’ afgeleverd aan Berry Nijmeijer Transport uit Heerde.

Deze ‘’Winner Edition’’ is zeer compleet uitgerust. Hierbij dan ook een kleine greep uit het uitgebreide optie assortiment: Volledig lederen interieur, LED verlichting rondom, Lucht geveerde cabine en een lucht geveerde vooras, MX-motorrem met 3 standen, Winner Edition pakket wat onder andere voorzien is van een multimedia systeem, portierwindschermen, verstralers & luxe tunnelmat. Uiteraard is deze DAF voorzien van het volledige veiligheidspakket, A.C.C/L.D.W/A.E.B.S en Predictive Cruise Control.

Het strakke spuitwerk (spatschermen, grille en dergelijke) en de speciaal op maat gemaakt vlonder zijn details die de auto meer dan af maken. Berry is bij de aanschaf van zijn nieuwe auto niet over één nacht ijs gegaan. Een lange periode van vergelijken, afwegen en testen hebben zijn keuze uiteindelijk op DAF laten vallen.

De ruime cabine met een luxe slaapplaats bied erg veel comfort, de MX 11 motor met het ‘’silent’’ pakket bracht hem een aanzienlijk financieel voordeel en de dealer bied hem de maximale service. Enkele punten waardoor Berry heeft gekozen voor DAF en Bakker Bedrijfswagens.

In de laatste week van de aflevering heeft Berry zelf ook meegeholpen met de opbouw. Iets wat je niet vaak tegenkomt. Een betrokken man, een flexibele onderneming en vooral een firma die staat voor zijn dienst! Zeer binnenkort krijgt Berry ook zijn nieuwe walkingfloor oplegger en dan is het span helemaal compleet.