Clicky


29 mei opnieuw 'Dag van Transport en Logistiek' in Tilburg

29 mei opnieuw 'Dag van Transport en Logistiek' in Tilburg
29-02-2016 13:30 | Transport | auteur Redactie [FE]

TILBURG - Op zondag 29 mei wordt op industrieterrein Vossenberg West II in Tilburg voor de 9e keer de Dag van Transport en Logistiek gehouden. Het programma duurt van 11.00-16.00 uur.

De sector transport en logistiek is een speerpunt in deze regio. Verschillende partijen in de logistieke sector willen deze dag graag aan het grote publiek laten zien wat ze zoal in huis hebben en wat de branche voor de regio Midden-Brabant betekent. Het thema is Transport en Logistiek blijft uitdagend.

Liefst 80 bedrijven uit Midden-Brabant presenteren zich met indrukwekkend materieel en leuke activiteiten, waar bezoekers en hun kinderen mee aan de slag kunnen. Er zijn onder meer demonstraties met grote kranen, trucks en vrachtauto’s, maar ook heftrucks. Verder zijn er behendigheidswedstrijden en bezichtiging van het hypermoderne materieel. Er is ook de mogelijkheid om in een modern warehouse te kijken. Er is voor elk wat wils.

Kinderen

Op het programma voor de kinderen staan onder meer miniquad-rijden, F1-baan, meerijden in een truck, rijden in een terminaltruck, demonstraties met hoogwerkers, bedienen van een autolaadkraan en vermaak op de springkussens. Zestig meter de lucht in? Ook dat kan!

De Dag van Transport en Logistiek wordt georganiseerd door Platform Transport & Logistiek Tilburg (onderdeel van Logistiek Midden Brabant), een samenwerkingsverband waarin het bedrijfsleven, onderwijs, Sectorinstituut Transport en Logistiek, S-BB, UWV werkbedrijf en de gemeente Tilburg participeren. Naast een algemene presentatie van de branche staan de diverse opleidings- en beroepsmogelijkheden centraal.

Iedereen is op zondag 29 mei van harte welkom op industrieterrein Vossenberg West II, waar voor het hele gezin wordt gezorgd. Het Platform Transport en Logistiek Tilburg en haar partners zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en informatie te geven over werk en opleiding in de wereld van transport en logistiek.