Clicky


Keurmerk Transport & Logistiek voor M. den Hollander uit Apeldoorn

Keurmerk Transport & Logistiek voor M. den Hollander uit Apeldoorn
09-03-2016 10:18 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

BEEKBERGEN - Directeur/eigenaar Maaik den Hollander en kwaliteitsmanager John Schuppers van Transportbedrijf M. den Hollander B.V. hebben het Keurmerk Transport & Logistiek ontvangen uit handen van Albert Kort van Transport en Logistiek Nederland.

De belangrijkste motivatie voor Maaik den Hollander om het Keurmerk te behalen was dat hij het bedrijfsproces van zijn transportbedrijf duidelijk in kaart wilde brengen. En wel zodanig dat het transportbedrijf, met inmiddels 22 medewerkers, minder afhankelijk is van Maaik persoonlijk.

“Vanzelfsprekend ben je als directeur/eigenaar het hart van je onderneming, maar dit hart moet ook blijven kloppen wanneer ik hiertoe, om wat voor reden dan ook, eens niet in staat ben”. 

Maaik den Hollander ziet het Keurmerk als een stap in de verdere professionalisering van zijn bedrijf. De volgende stap is de implementatie van een nieuw Transport Management Systeem (TMS), waarmee ook de papierstroom gedigitaliseerd wordt.

Vlnr: John Schuppers en Maaik den Hollander

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer bedrijfsvoering, interne processen, communicatie , duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema's als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.