Clicky


Imposante transporten tussen duizend meren'

Imposante transporten tussen  duizend meren'
18-03-2016 09:52 | Speciaal Transport | auteur Redactie [FE]

WEISWAMPACH(Luxemburg) - "Let’s make the impossible possible", dat motto staat in het groot op de website van het Finse bedrijf AT Specialtransport. Het materiaal waarmee aan die ambitieuze missie gewerkt wordt komt van Faymonville.

Sinds 2007 legt het bedrijf uit Kokkola zich toe op speciale en zware transporten in Finland. "We kenden een erg goede start en toen we nieuw materieel nodig hadden, kwamen we in contact met Pekka Roponen, de dealer van Faymonville. Er groeide al snel een vertrouwensrelatie omdat we meteen de indruk kregen dat hij zijn vak kende en heel precies wist wat hij verkocht."

Jonas Ahola, directeur van de speciale transporten bij AT Specialtransport, blikt op de voorbije jaren terug: "Kort daarna volgde ook het eerste bezoek aan Faymonville in België. Hoe indrukwekkend de vestiging daar ook is, je voelt je er altijd welkom."

Overtuigend op vlak van kwaliteit en functionaliteit

Sindsdien onderhouden AT Specialtransport en Faymonville goede contacten. Ondertussen rijden er vier MultiMAX semidiepladers, drie TeleMAX plateau-opleggers, een MegaMAX diepbedoplegger en een multifunctionele VarioMAX in het land van de ‘duizend meren’ - allemaal in het kenmerkende bedrijfsrood.

"We zijn erg tevreden met de kwaliteit en functionaliteit van die voertuigen," zegt Jonas Ahola. Bovendien onderstreept de ondernemer dat hij zijn klanten dankzij de Faymonville vloot talrijke mogelijkheden kan aanbieden.

Veel opleggers, maar een zelfde bediening

De MultiMAX en co. overtuigen hem elke dag weer opnieuw. "De opleggers van Faymonville getuigen werkelijk op vele punten van de hoogste kwaliteit. Bij de planning wordt er in gezamenlijk overleg voor gezorgd dat de voertuigen heel precies aan onze behoeften aangepast worden."

Daardoor klopt het totale plaatje en dat merken de medewerkers van AT Specialtransport bij hun dagelijkse activiteiten.

"Onze bestuurders zijn maar wat blij dat we veel opleggers van Faymonville in ons wagenpark hebben. Want die zijn allemaal eenvoudig te bedienen, terwijl ze bovendien een vergelijkbare technische uitrusting hebben."

Bij een zoektocht naar het beste materieel voor speciale transportopdrachten kan men ook in Finland dus niet om Faymonville heen. Jonas Ahola vat de bijzondere kenmerken van het merk als volgt samen: "Faymonville is in mijn ogen een op kwaliteit gerichte en innovatieve onderneming waarmee het bijzonder prettig samenwerken is."