Clicky


Feestelijke start Transport People

Feestelijke start Transport People
05-04-2016 19:41 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

MAASDIJK - Er hing op 1 april een bijzonder feestelijke sfeer aan de Transportweg in Maasdijk. Er werden talloze gebakjes geserveerd en een grote, glimmende truck fungeerde als echte attractie voor jong en oud. Maar de meeste belangstellenden kwamen vooral om een glimp op te vangen van het pand van het nieuwe uitzendbureau Transport People en om het enthousiaste team te feliciteren met de opening van het kantoor.

Transport People is de jongste tak van een participatie van vijf bedrijven: Greenport People, E-Payroll, 4SAR Bedrijfsadvies en 100 Present Verzuimmanagement. Ieder gespecialiseerd op zijn eigen vakgebied, maar met hoogstaande dienstverlening aan ondernemers als gemeenschappelijke deler. “Bij Transport People ligt de focus uitsluitend op transport en logistiek. Door deze specialisatie zorgen wij voor een perfecte match tussen de opdrachtgever en de chauffeurs”, aldus commercieel directeur Erick van der Spek.

Optimale klik

“Vanuit onze jarenlange ervaring in de dienstverlening zijn we gewend om persoonlijk maatwerk aan te bieden. We houden daarom rekening met de bedrijfscultuur en specifieke wensen van de opdrachtgever en de individuele eigenschappen van de chauffeur. Daar moet een optimale klik zijn en dat wordt precies de kracht van Transport People!”

Vestigingsmanager Koen van Zeijl vertelt dat het uitzendbureau een antwoord is op de vraag naar professionele, flexibele chauffeurs. “Dan praat ik niet over voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Wij werken uitsluitend met vakmensen, chauffeurs die passie hebben voor transport en precies weten met welke zorg bepaalde lading vervoerd moet worden.”

Lekker bakkie

Van der Spek en Van Zeijl kijken met veel plezier terug op de openingsdag. “We hebben echt genoten van de vele gelukwensen van relaties, familie en vrienden die langskwamen,” aldus Van Zeijl.

”Mensen die onze opening hebben gemist en alsnog een kijkje willen komen nemen, zijn natuurlijk altijd welkom aan de Transportweg 9B. De truck is er niet meer, maar er staat zeker een lekker vers bakkie voor hen klaar!”