Clicky


IVECO Eurocargo 'Truck of the Year 2016' voor Hoogenboezem Meubelen BV

IVECO Eurocargo 'Truck of the Year 2016' voor Hoogenboezem Meubelen BV
12-04-2016 09:52 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ALBLASSERDAM - Onlangs heeft Hoogenboezem Meubelen een nieuwe IVECO Eurocargo in gebruik genomen. IVECO-dealer Schouten leverde het voertuig af vanuit de vestiging in Alblasserdam. Het bedrijf vervult al haar transportbehoeften met eigen materieel, waaronder de nieuwe IVECO Eurocargo die is uitgeroepen tot “International Truck of the Year 2016”.

Hoogenboezem Meubelen is een modern en vooruitstrevend familiebedrijf dat ruim 90 jaar “thuis is in wonen”. Het bedrijf heeft negen woonwinkels op verschillende woonboulevards in Zuid-Holland en Noord-Brabant. Klanten van Hoogenboezem Meubelen maken hier een inspirerende beleving mee dankzij onder andere het zeer grote assortiment meubels en accessoires, interieur- en stylingadvies, maatwerk en betrouwbare services.

Eén van deze services betreft de thuisbezorgservice van (grotere) meubelen. Onder andere hiervoor zal de nieuwe IVECO Eurocargo van Hoogenboezem Meubelen worden ingezet.

IVECO Eurocargo “Truck of the Year 2016”

Hoogenboezem Meubelen heeft gekozen voor de IVECO Eurocargo met 210pk en 750Nm sterke FPT Tector 5. Deze viercilinder dieselmotor is gekoppeld aan een EuroTronic automatische versnellingsbak met zes versnellingen. De Iveco Eurocargo Euro-VI Tector motoren zijn net zoals de zwaardere Cursor motoren van IVECO uitgerust met Hi-SCR techniek: dit betekent enkel AdBlue toevoeging, zonder EGR en zonder actief roetfilter. IVECO is hiermee uniek in dit voertuigsegment. Dankzij Hi-SCR zijn de onderhoudsintervallen langer en op vaste momenten, heeft het voertuig een lager brandstofverbruik en heeft het voertuig een lager eigen gewicht.

De cabine van de Eurocargo van Hoogenboezem Meubelen is uitgevoerd in de korte variant met een laag dak en voorzien van onder andere airconditioning, adaptieve cruise control en lucht geveerde chauffeurs- en bijrijdersstoel. De opbouw die Hoogenboezem Meubelen heeft gekozen is een gesloten SAXAS-laadbak van 6,5 meter met laadklep en achteruitrijcamera. De volledig in carrosseriekleur gespoten cabine met LED-dagrijverlichting, dakspoiler en zijfenders maken deze Eurocargo zeer compleet uitgevoerd!