Clicky


DB Schenker biedt complete dienstverlening van en naar Iran

DB Schenker biedt complete dienstverlening van en naar Iran
15-04-2016 10:56 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

TILBURG - Als een van de weinige logistieke bedrijven biedt DB Schenker een compleet dienstenpakket aan van en naar bestemmingen in Iran. Zowel via lucht, zee en land biedt DB Schenker betrouwbare transitverbindingen via Teheran en zeehaven Bandar Abbas. In Iran werkt DB Schenker samen met exclusieve partner Meshkin Co., met hoofdkantoor in Teheran en lokale kantoren in Bazargan, Jolfa, Tabriz en Bandar Abbas. Daarnaast heeft Meshkin lokale vertegenwoordiging in meer dan twintig plaatsen in Iran.

Door de opheffing van de handelsbeperkingen bloeit de handel snel weer op en worden veel vakbeurzen georganiseerd. “Als het gaat om beurslogistiek en bijzondere transporten loopt DB Schenker voorop in ervaring en mogelijkheden, ook in Iran”, aldus Nicole Biesheuvel, Director Sales, Marketing & Communication.

“Met een uitgebreid beursnetwerk en gespecialiseerde teams zijn we in staat om creatieve maatwerkoplossingen te bieden, die bovendien kostenefficiënt zijn. En klanten die zware en buitengewone ladingen te vervoeren hebben, zoals in de sector Oil & Gas, kunnen rekenen op onze innovatieve en uitgebreide service. Dat geldt van onshore/offshore-projecten tot de coördinatie van speciale transportvergunningen.”

Vanuit Nederland biedt Schenker Logistics Nederland gegarandeerde vertrekken voor landtransport aan. Voor groupage en LTL eenmaal per week en FTL dagelijks. Tevens is er een dagelijkse luchtvrachtverbinding naar luchthaven IKA (Teheran). De FCL- en LCL-zeevracht loopt via de zeehaven Bandar Abbas.