Clicky


Verhagen Leiden lanceert V-move Trailer Mover XXL

Verhagen Leiden lanceert V-move Trailer Mover XXL
21-04-2016 16:16 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

LEIDEN - De V-move® Trailer Mover XXL, de elektrotrekker die Verhagen Leiden in eigen huis ontwikkelt en produceert, is een uitstekend alternatief voor de conventionele terreintrekkers. De Trailer Mover XXL elektrotrekker heeft een krachtige AC elektromotor met differentieel die zorgt voor een maximaal trekgewicht van 40 ton. Trailers met een kingpin gewicht tot 13 ton kunnen zo moeiteloos buiten en binnen verplaatst worden.

Speciaal ontwikkeld 

Verhagen Leiden is sinds 1964 gevestigd in Leiden en gespecialiseerd in het ontwikkelen, fabriceren en importeren van industriële reinigingsmachines en elektrotrekkers. Onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van intern transport heeft geresulteerd in de ontwikkeling van de V-move® Trailer Mover XXL. Deze speciale trekker is gemaakt om (vrachtwagen)trailers te verplaatsen. De eerste twee Trailer Mover XXL elektrotrekkers zijn reeds geleverd aan trailerbouwer Knapen Trailers. 

De elektrotrekker is compact, lopend te bedienen en elektrisch aangedreven. Dat maakt hem enorm breed inzetbaar. Zowel buiten op ongelijk terrein als binnen in kleinere ruimte is het, zonder directe uitstoot van schadelijke stoffen, heel makkelijk manoeuvreren. Met de hydraulisch kingpin kan de trailer tot wel 1,40 meter worden gelift.

Uiteraard is ook aan de veiligheid gedacht. De Trailer Mover XXL is standaard uitgerust met een noodstop, claxon, neuswiel bescherming, snelheidsregelaar, anti-klemrij-, en antikantelbeveiliging. De Trailer Mover XXL is daarbij zo goed als onderhoudsvrij en dus een goed alternatief voor terrein- of terminaltrekkers. 

V-move®

De V-move® Trailer Mover XXL is de eerste machine die Verhagen Leiden onder de merknaam V-move® in de markt zet. Vanaf heden gaan alle elektrotrekkers van Verhagen verder onder de naam V-move® en komen de namen Tiger en Multi-Mover te vervallen.