Clicky


'Waardevol Transport' opnieuw uitgebracht

'Waardevol Transport' opnieuw uitgebracht
24-05-2013 10:30 | Algemeen | auteur de redactie
Het veelvuldig geraadpleegde naslagwerk Waardevol Transport, een uitgave van Bureau Voorlichting Binnenvaart, is nieuw uitgebracht. Het eerste exemplaar van deze uitgave, die mede tot stand kwam door de EBU, werd vorige maand, tijdens het EBU-congres 'Greening the Corridors' door Voorzitter L. Fojtu, uitgereikt aan S. Kallas, Vice-President van de Europese Commissie.

De nieuwe versie van Waardevol Transport geeft de lezer inzicht in de rol die logistiek in ons dagelijks leven speelt. Goederenstromen wereldwijd, in Europa en specifiek in Nederland worden inzichtelijk gemaakt met daarbij de rol van de verschillende transportmiddelen. Uiteraard met een uitgebreide beschrijving van de mogelijkheden die the Blue Road hier in kan bieden. Zo wordt de lezer op basis van feiten geïnformeerd over het maken van verantwoorde keuzes voor duurzame groei.


Waardevol Transport is een uitgave van Bureau Voorlichting Binnenvaart in samenwerking met de Europese Binnenvaart Unie (EBU) en de IVR. De uitgave wordt tevens financieel ondersteund door de Stichting Watertransport.

Waardevol Transport is te downloaden op de website van het Bureau Voorlichting Binnenvaart.