Clicky


Rimatrans investeert in nieuwe Krone Profiliner

Rimatrans investeert in nieuwe Krone Profiliner
13-05-2016 10:02 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

NIEUW-WEERDINGE - Onlangs nam Bert Dol van Rimatrans uit Nieuw-Weerdinge zijn nieuwe Krone Profiliner in gebruik. Na vele jaren tot tevredenheid met een Krone Profiliner te hebben gereden, werd het tijd voor een investering in een nieuwe oplegger. Samen met de mensen van Krone Trailers Nederland kwam hij tot zijn gewenste specificatie.

Bert Dol deelt desgevraagd mee: "Bij Krone krijg je een optimaal doorontwikkelde oplegger voorzien van de opties die je je wenst."

Deze prachtige oplegger is voorzien van het Krone Easytarp systeem en optiflow sideskirts. Beide systemen dragen bij aan de fraaie optiek van deze oplegger. Het easytarp systeem zorgt  bovendien voor snelle laad- en lostijden met minimale inspanning voor de chauffeur. Dit systeem wat ontwikkeld werd voor de automotive industrie vindt nu ook in ander toepassingen zijn weg.

De sideskirts zorgen voor een optimale luchtgeleiding onder en langs de oplegger. Hiermee worden brandstofbesparingen bereikt tot vijf procent op de snelweg.

Rimatrans is een transportonderneming dat zich heeft toegelegd op het just in time leveren aan grote supermarktketens vanaf fabrikanten naar de distributiecentra.