Clicky


C. van Heezik gaat intensief samenwerken met Eurocool Nagel GmbH

C. van Heezik gaat intensief samenwerken met Eurocool Nagel GmbH
07-06-2016 10:38 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

UTRECHT/HILDEN(D) - C. van Heezik B.V. uit Utrecht en de firma Eurocool Nagel GmbH & Co. KG uit Hilden (Duitsland), onderdeel van de Nagel Groep, zijn intensief gaan samenwerken.

Dhr. Mark Bos, directeur Diepvries Logistiek van de C. van Heezik Groep, geeft aan dat door deze uitbreiding van het netwerk het C. van Heezik de mogelijkheid biedt om groepage-zendingen voor diepvriesproducten binnen 48 uur in geheel Duitsland te distribueren. "In de beginfase hebben wij dagelijks een line-haul rijden tussen Utrecht en Hilden, in een later stadium zullen wij meerdere terminals in Duitsland rechtstreeks gaan aanleveren. De intentie is om de samenwerking binnen Europa verder uit te breiden en de transittijden te verkorten."

De Nagel Group is een familiebedrijf, afkomstig uit Oost-Westfalen en is al jarenlang in Europa een aanbieder voor levensmiddelenlogistiek. C. van Heezik B.V. is tevens een familiebedrijf en gevestigd in Utrecht met een drietal kernactiviteiten, te weten diepvries logistiek, internationale groupage (ambient, koel & vries) en papier logistiek (Sheeting Service Utrecht).