Clicky


NUNNER Logistics breidt uit in Polen

NUNNER Logistics breidt uit in Polen
08-06-2016 13:31 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

WROCLAW(PL) - Met de opening van haar nieuwe magazijn en overslagpunt in Wroclaw in het zuid-westen van Polen, geeft logistieke dienstverlener NUNNER Logistics een impuls aan haar Poolse activiteiten. Het nieuwe logistieke centrum is eind mei van start gegaan en omvat een crossdock van 3000m2, een met rekken ingericht magazijn van 7000m2 en een twee verdiepingen tellend kantoor van 600m2.

“Het is gebleken dat Polen een belangrijk onderdeel uitmaakt van NUNNER’s groei in centraal Europa, en we zijn blij dat we een verdere bijdrage kunnen leveren aan het creëren van banen en om deel uit te maken van de snelle economische ontwikkeling in het land”, aldus Erwin Cootjans, CEO van NUNNER Logistics.

Amper een jaar geleden opende NUNNER haar eerste magazijn in Polen in het Silezische Sosnowiec. Sindsdien ontwikkelde NUNNER zich in korte tijd tot een belangrijke speler dankzij de aanwezigheid van gekwalificeerde arbeidskrachten, nabijheid van internationale snelwegen en toegang tot een van de belangrijkste industriële markten van het land. En niet in de laatste plaats door de hoge veligheids- en duurzaamheidsstandaarden die het bedrijf hoog in haar vaandel draagt.

NUNNER beschikt nu over 20.000m2 magazijn oppervlakte in Polen. De opening van de nieuwe locatie in Wroclaw is een nieuwe mijlpaal in NUNNER’s ontwikkeling in Polen. “We zijn pas sinds 2015 actief in Polen en het is verbazingwekkend om te zien hoe snel onze activiteiten zich ontwikkelen”, klanten de hoogste service standaard bieden in de Zuid-Poolse markt.