Clicky


MacroAir lanceert Europees distributiecentrum

MacroAir lanceert Europees distributiecentrum
14-06-2016 16:28 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

SAN BERNARDINO(USA) - MacroAir, de uitvinder van de HVLS (Hoog Volume, Lage Snelheid) ventilator, heeft een Europees distributiecentrum geopend in Valencia, Spanje om de snel groeiende basis van Europese distributeurs te kunnen bedienen. Investeren in een productie- en distributienetwerk in de Europese Unie biedt een strategisch voordeel voor alle MacroAir distributeurs door directe toegang tot de gehele productlijn.

Al jaren leveren de transmissieloze ventilatoren duidelijk comfort en significante energiebesparing voor een aantal van de grootste bedrijven van Europa, zoals Tesco, Ikea, DHL en veel internationale luchthavens.

“We hebben in Europa snel uitgebreid de afgelopen jaren en het beschikbaar maken van onze ventilatoren midden in Europa helpt om onze groeiplannen de verstevigen voor dit deel van de wereld en wereldwijd", zei Barry Warner, directeur van MacroAir.

“De voordelen zijn enorm; levertijden voor klanten worden korter, bezorgkosten zijn minimaal en ondersteuning kan direct vanuit de EU.”