Clicky


Lichaam vermiste 'Juan Antonio Alvarez' mogelijk gevonden

Lichaam vermiste 'Juan Antonio Alvarez' mogelijk gevonden
02-08-2016 11:56 | Buitenland | auteur ANP

NORDHORN - Het lijk van de vermiste Amsterdammer Juan Antonio Alvarez is vermoedelijk gevonden. Een lichaam van een man is aangetroffen bij een woning in de buurt van de Duitse plaats Nordhorn, net over de grens bij Enschede. Dat hebben de Duitse en de Nederlandse politie bekendgemaakt. Autopsie moet duidelijk maken of het inderdaad om Alvarez gaat en hoe hij is overleden.

De vijftigjarige Alvarez was sinds 12 mei vermist. Drie Nederlanders worden verdacht van de moord. Ze runden met Alvarez een hennepplantage bij het huis aan de Boerweg in Nordhorn. Een 48-jarige man en een 22-jarige man zitten in Nederland vast, een zestigjarige verdachte is nog voortvluchtig.

De politie zocht sinds maandag bij het terrein aan de Boerweg. Dat was half mei ook doorzocht. In de woning lag een kleine hoeveelheid marihuana, in de loods ernaast vonden agenten een kwekerij met 127 hennepplanten.

De drie verdachten verklaarden eerder dat Alvarez op 12 mei op bezoek was geweest. Vervolgens zou hij met zijn auto zijn vertrokken. Het voertuig werd twee dagen later gevonden in Amsterdam. In de buurt van de auto lagen de portemonnee en telefoon van Alvarez.