Clicky


Heitrans International kiest opnieuw voor trailermonitoring van T Comm Telematics

Heitrans International kiest opnieuw voor trailermonitoring van T Comm Telematics
26-09-2016 10:04 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ZOUTKAMP - Heitrans International B.V. uit Zoutkamp, het transportbedrijf van Heiploeg International B.V., heeft opnieuw gekozen voor online trailermonitoring van T Comm Telematics voor haar koel- en diepvriesvloot. Met deze systemen heeft Heitrans International altijd en overal inzicht in de locaties en temperaturen van de voertuigen waarin de garnalen vervoerd worden.

Heiploeg International, de belangrijkste leverancier van garnalen in Europa, heeft een eigen transportdivisie genaamd Heitrans International B.V. De auto’s van Heitrans International vervoeren de garnalen naar de meeste landen binnen Europa en naar de pelateliers in Marokko.

Het wagenpark van Heitrans International was sinds 2011 al uitgerust met draadloze temperatuurregistratie van T Comm Telematics om de verse en diepgevroren producten op een verantwoorde wijze te kunnen vervoeren. Na een periode van vijf jaar heeft Heitrans International besloten opnieuw voor de systemen van T Comm Telematics te kiezen en de systemen bovendien uit te breiden.

Rudie de Vries, verantwoordelijk voor Logistics Heitrans International: “Wij streven een constante hoge productkwaliteit na. Met de online monitoringssystemen van T Comm Telematics controleren wij al jaren realtime de temperaturen in de laadruimten van onze trailers. We hebben niet alleen opnieuw voor het systeem van T Comm Telematics gekozen, we hebben er ook voor gekozen het aantal temperatuursensoren per trailer te vergroten. We meten nu in ieder compartiment de aanzuiglucht en de uitblaaslucht van de koelmachine, zodat we volledig inzicht hebben in het temperatuurverloop in elk compartiment. Bij temperatuuroverschrijding worden we gealarmeerd en kunnen we ingrijpen.“