Clicky


MegaGroup en Van den Heuvel Logistiek verlengen vervoerscontract

MegaGroup en Van den Heuvel Logistiek verlengen vervoerscontract
13-10-2016 17:21 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

VEGHEL/UDEN - MegaGroup Trade Holding BV, holding van technische groothandels Bosta en Bevo, tekent vervoerscontract met Van den Heuvel Logistiek BV uit Uden. Het contract geldt voor Nederland, België en Luxemburg en loopt tot eind 2019. Hiermee wordt het huidige contract voortgezet, waarbij Van den Heuvel zich commiteert aan een leveringsperformance van 98,5% en de leverbetrouwbaarheid van Bosta verder verbetert.

Hogere leveringsbetrouwbaarheid

Het contract tussen Van den Heuvel en MegaGroup omvat alle zendingen die verstuurd worden op pallets, lengtevracht en afwijkende maten. Tevens verzorgt Van den Heuvel de retourzendingen voor pallets en lengtevracht. Van den Heuvel is sinds de opening van het Europese Distributiecentrum van MegaGroup de transportpartner van MegaGroup.

“We verlengen het contract met Van den Heuvel nu met ruim 3 jaar omdat Van den Heuvel meedenkt over verbeteringen en de wensen van onze klanten perfect is gaan aanvoelen. We willen onze klanten ontzorgen en dat begrijpt Van den Heuvel als geen ander”, aldus Bernard Verburg, CEO van MegaGroup. Andere redenen voor verlenging van het contract zijn de commitment op leveringsbetrouwbaarheid en de sterk verbeterde kwaliteit van leveringen.

Dynamische track & trace

Op dit moment wordt een basic track & trace oplossing aangeboden. Eind 2016 gaat dat veranderen en worden dynamische track & trace mogelijkheden geïntroduceerd waarbij klanten direct de status van de zendingen kunnen zien.

MegaGroup Trade Holding is de holding organisatie van technische groothandels in 7 landen in Europa, waaronder Bosta Nederland en Bosta België, en biedt watertechniekoplossingen aan klanten in verschillende branches. Zo worden buizen, koppelingen, appendages, slangen en pompen geleverd aan klanten in agrarische, zwembad-, industriële en installatiemarkten. Met ruim 200 medewerkers door heel Europa worden 11.000 klanten bediend met een assortiment van meer dan 15.000 verschillende producten. Jaarlijks worden ruim 120.000 pakketten en 22.000 pallets verstuurd.

Van den Heuvel Logistiek B.V. is de logistieke partner voor alle zaken die te maken hebben met vervoer- en opslagbehoeften. De dagelijkse routes met 120 vrachtauto's door Nederland, België, Luxemburg en zelfs delen van Duitsland, garanderen een efficiënte levering.