Clicky


Montea verhuurt aan Scotch & Soda B.V. in Aalsmeer

Montea verhuurt aan Scotch & Soda B.V. in Aalsmeer
09-11-2016 13:23 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

AALSMEER - Montea heeft gisteren het nieuwbouwproject van ruim 40.000 m² in Greenpark Aalsmeer volledig verhuurd.

Montea kocht van Greenpark Aalsmeer (Schiphol Area Development Company) een perceel met een oppervlakte van 60.000 m². Dit nieuwe bedrijventerrein richt zich in het bijzonder op de groei van de logistieke dienstverlening in de omgeving van Amsterdam en Schiphol.

Op dit plot ontwikkelde Montea inmiddels een aanzienlijk gebouw van 40.000 m², waarvan reeds 30.000 m² werd voorverhuurd aan Bakkersland. De resterende 10.000 m² hoogwaardige logistieke ruimte is intussen verhuurd aan Scotch & Soda, een internationaal bekend modemerk. De nieuwe huurovereenkomst werd afgesloten met een looptijd van 9 jaar (eerste break na 5 jaar) en om omvat 8.171 m² opslagruimte, 487 m² kantoorruimte en een mezzanine van 1.341 m². Montea zal op vraag van Scotch & Soda een additionele mezzanine van 4.143 m² bouwen.

Scotch & Soda zal het complex in het eerste kwartaal 2017 in gebruik nemen voor de uitbreiding van haar logistieke activiteiten die voortkomen uit de wereldwijde expansie en succes van het merk.

Met deze verhuur heeft Montea, exact zoals gepland, het gehele complex van ruim 40.000 m², volledig verhuurd.

Industrial Real Estate Partners en DTZ Zadelhoff hebben Montea gezamenlijk geadviseerd bij de verhuur. Namens Scotch & Soda B.V. is de transactie tot stand gebracht door Van Gool & Elburg Vastgoedspecialisten B.V.