Clicky


Twee nieuwe DAF’s voor C.M. Baars & Zn BV

Twee nieuwe DAF’s voor C.M. Baars & Zn BV
24-11-2016 10:07 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

NIEUWLAND - Voor uitbreiding van de werkzaamheden heeft Baars in Nieuwland twee DAF’s van het type FTG XF460 Space Cab in gebruik genomen.

Deze DAF’s, geleverd door TB-TTS (v/h TB-DAF) zijn uitgerust met diverse comfort- en veiligheidverhogende extra’s. Daarnaast zijn hydraulische installaties, overdruksystemen en schuifschotels gemonteerd om deze trekkers inzetbaar te maken voor alle voorkomende werkzaamheden, maar vooral transport met kipperopleggers.

Baars in Nieuwland is een veelzijdig, middelgroot bedrijf met drie takken van dienstverlening: aannemerij van GWW-projecten, nationaal en internationaal transport en technische service.

Het aannemingsbedrijf voert men met eigen mensen en materieel civiele-, infra- en milieuprojecten uit. Waterbouw en baggerwerken zijn specialismen.

Het transportbedrijf is gericht op vervoer met diepladers, kraanwagens, tautliners en (volume)kippers. In de Baars-werkplaats bieden ze derden alle kennis en expertise voor onderhoud, reparatie en modificatie van machines en materieel.

Al meer dan 80 jaar weet Baars steeds opnieuw grenzen te verleggen. In vakmanschap, service èn innovatievermogen!