Clicky


Ultra-Seal kondigt nieuwe distributeurs aan voor Engeland, Noorwegen en Nederland

Ultra-Seal kondigt nieuwe distributeurs aan voor Engeland, Noorwegen en Nederland
13-12-2016 10:10 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

PUURS(B) - Ultra-Seal is tot overeenstemming gekomen met Trans UK Equipment Management Limited, Truck & Trailer Industry Norway AS en VDL Weweler Parts voor het distributeurschap van verkoop van Ultra-Seal voor de Engelse, Noorse en Nederlandse markt.

Trans UK heeft meer dan 40 jaar ervaring in transport gerelateerde markten en specialiseert zich in Trailer verhuur, leasing en trailer fleet management, met een portfolio van meer dan 1000 eenheden in Engeland en Europa. Het bedrijf opereert vanuit Tamworth in de buurt van Birmingham en zal het Ultra-Seal product gaan distribueren naar OEM klanten en eindgebruikers vanuit haar centraal magazijn. Ook is Trans UK officieel partner voor Kögel trailers in Engeland en biedt ze een brede selectie trailer types en container chassis aan, met een 24-uurs Europees dekkende pechservice met assisterend telefoonnummer voor klanten.

VDL

Truck & Trailer Industry Norway en VDL Weweler Parts zijn 100 procent dochterondernemingen van de VDL Groep. TTI is de marktleider voor reserveonderdelen voor de commerciële transportsector in Noorwegen. Met 4-voorraadhoudende locaties en 16 werkplaatsen door partnerschappen, dekt TTI geheel Noorwegen binnen een straal van 50 kilometer af. VDL Weweler Parts heeft 5 voorraadhoudende locaties in Nederland en focust zich op de verkoop en aftersales van truck- en trailer onderdelen voor de professionele transportindustrie.

Moederbedrijf is de VDL Groep, een internationale industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en overige eindproducten en de assemblage van personenauto's. In totaal maken 89 werkmaatschappijen verspreid over 19 landen en ongeveer 13.000 medewerkers deel uit van dit familiebedrijf, met een verwachte gecombineerde omzet van 3 miljard euro in 2016.

Mezger

Ultra-Seal’s verkopen breiden zich snel uit; naast Krone en bedrijven als DSV, ICTS, Ancotrans, TIP Trailers Zweden en MAN Dealer ROSIERVANDENBOSCH is nu onder andere ook Mezger Rent & Service gestart met het gebruik van Ultra-Seal. Mezger is eigenaar van een gemengde vloot van 500 truck en trailer eenheden met haar operationele werkgebied in het zuiden van Duitsland. Mezger is gespecialiseerd in de verhuur en service van haar vloot, met haar hoofdkantoor in Möckmühl bij Heilbronn en met 32 medewerkers in kantoor en werkplaats.

Westlake

Na officiële goedkeuring voor het gebruik van Ultra-Seal door Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH in haar Easy Rider bandenserie, heeft nu ook Westlake officieel het algemeen gebruik van Ultra-Seal in haar banden goedgekeurd. Westlake banden worden geproduceerd door een van de grootste bandproducenten ter wereld, ZC Rubber Group Co. Ltd.

Met meer dan 50 jaar ervaring en middels de modernste technieken uit de industrie, heeft ZC Rubber inmiddels een wereldwijd distributienetwerk opgebouwd om overal ter wereld haar volledige serie van premium kwaliteit banden te kunnen aanbieden aan de gehele commerciële voertuigindustrie.

'De ultieme levensduurverlenger voor banden' is een preventief antilekvloeistof dat uitgevonden is om banden te beschermen tegen lekkage, gaten en klapbanden. Het dicht gaten af op het moment dat ze gemaakt worden, het garandeert warmtevermindering, verlengt de levensduur van de band door de luchtdruk in de band te houden, minimaliseert slijtage en vermindert brandstofverbruik.

Het blijft gedurende de gehele levensduur van de band effectief en er is geen extra onderhoud voor nodig. Ultra-Seal is milieuvriendelijk en geeft de bestuurder extra veiligheid.