Clicky


Nieuwe DAF LF voor Houthandel de Graafschap

Nieuwe DAF LF voor Houthandel de Graafschap
09-01-2017 16:52 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

DIDIAM - Afgelopen vrijdag is deze DAF LF afgeleverd aan Houthandel de Graafschap in Didam. Frank Lucassen, bedrijfsleider van Houthandel de Graafschap is een bevlogen en gedreven leidinggevende op hun vestiging in Didam. Dit liet zich dan ook al gauw zien in het begin traject van zijn project; de aanschaf van een nieuwe vrachtwagen.

Diverse truckmerken en opbouw leveranciers werden vergeleken en alle details kwamen aan bod. Een weloverwogen beslissing zou het gaan worden.  Een smal chassis, een korte draaicirkel, een hoge beschikbaarheid, een laag eigen gewicht en het vinden van een betrouwbare partner waren enkele zaken die hen heeft doen besluiten om voor de DAF LF te kiezen en dat wel bij Bakker Bedrijfswagens in Doetinchem. Het totale pakket mocht verzorgd worden.

De DAF is onder andere voorzien van een 210pk sterke motor, een automatische versnellingsbak, een luxe lucht geveerde (verwarmde) bestuurderstoel, zwaailampen, lucht geveerde achteras en een verzwaarde dynamo. De HMF 10 ton meter kraan met afstandsbediening en laadbak zijn opgebouwd door D.H.S. te Apeldoorn.

Deze zeer strak verzorgde opbouw met hoogwaardige afwerking past naadloos aan bij de wensen van deze houthandel. Deze fraaie DAF truck wordt natuurlijk het uithangbord voor Houthandel de Graafschap. Naast het spuitwerk moest de auto ook worden voorzien van opvallend reclamewerk. Bertus Verbeek van Verbeek reclame in Renswoude heeft hieraan bijgedragen.

Een fraai eerste ontwerp was al opgemaakt door een medewerker van Houthandel de Graafschap (zoals je ziet zijn ze daar van meerdere markten thuis) maar de fine-tuning en verdere uitwerking is uitstekend verzorgd door Verbeek reclame. Een prachtig resultaat.

Houthandel De Graafschap is een zelfstandige houtleverancier in Didam. Zij hebben een breed assortiment constructiehout en tuinhout. Ook kunt u bij hen terecht voor deuren en op maat gemaakte kasten. Zij verkopen hout en plaatmateriaal afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.