Clicky


Keurmerk Transport & Logistiek voor Embregts Autodiensten uit Etten-Leur

Keurmerk Transport & Logistiek voor Embregts Autodiensten uit Etten-Leur
12-01-2017 11:33 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ETTEN-LEUR - Embregts Autodiensten B.V. uit Etten-Leur heeft het Keurmerk Transport & Logistiek, met de specialisatie distributievervoer, behaald. Het bedrijf is gespecialiseerd in fijnmazige distributie binnen de Benelux.

Guus Pemen, algemeen directeur van Embregts, is gestart met het keurmerktraject om het bedrijf verder te professionaliseren. Dat is onder andere gebeurd door bedrijfsprocessen in kaart te brengen en vast te leggen en de invoering van functionerings- en beoordelingsgesprekken. Bovendien waarborgt het behalen van het keurmerk dat Embregts maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn speerpunten van het bedrijf. Embregts wil onderscheidend zijn in kwaliteit en service naar de klant bij aflevering, de zogenaamde “last mile”. Deze ambitie loopt als een rode draad binnen de onderneming. Embregts is ook sterk in 24-uurs distributie. Zendingen worden één dag na aanlevering op de plaats van bestemming afgeleverd.

Het Keurmerk Transport & Logistiek waarborgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.