Clicky


Politie vindt acht dure gestolen auto’s in loods Landsmeer

Politie vindt acht dure gestolen auto’s in loods Landsmeer
08-02-2017 17:20 | Misdaad | auteur Redactie [FE]

LANDSMEER - De politie heeft woensdag bij een inval in een bedrijfspand in Landsmeer acht auto’s die afkomstig zijn van diefstal en die mogelijk gebruikt zijn bij andere criminele activiteiten in beslag genomen. Ook trof de politie een heleboel kentekenplaten aan nadat ze zich met een shovel toegang verschaften tot het bedrijfspand.

Naar aanleiding van binnengekomen informatie in een lopend onderzoek, besloten rechercheurs van district Rotterdam-Zuid op onderzoek uit te gaan in een bedrijfspand in Landsmeer. Hierbij werden zij ondersteund door collega’s van de eenheid Noord-Nederland en het arrestatieteam van eenheid Amsterdam.

Om toegang tot de bewuste loods te krijgen, gebruikten ze een shovel. Eenmaal binnen vonden de agenten acht dure auto’s die afkomstig zijn van diefstal. Daarnaast werden een motorscooter en een heleboel kentekenplaten gevonden. De politie onderzoekt of de auto’s ook bij andere criminele activiteiten betrokken zijn geweest.

In het pand was op het moment van de inval niemand aanwezig. Er zijn dan ook geen aanhoudingen verricht, aldus de politie.