Clicky


Ultra-Seal breidt verder uit met Schmitz Cargobull en Kögel, en Deense en Belgische distributeurs Europart en Eurotyre

Ultra-Seal breidt verder uit met Schmitz Cargobull en Kögel, en Deense en Belgische distributeurs Europart en Eurotyre
17-03-2017 09:58 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

Ultra-Seal bouwt systematisch verder aan dekking van haar Europese netwerk door het aangaan van distributeurschappen met Europart Denemarken en Eurotyre België voor de verkoop van het Ultra-Seal product. Daarnaast kunnen Schmitz Cargobull en Kögel ook worden toegevoegd aan de klantenkring om Ultra-Seal in de banden van nieuwe trailers voor eindgebruikers te voorzien, om zo te kunnen profiteren van maximale reductie van bandslijtage, minder inrijdingen en optimale bandenspanning.

Schmitz Cargobull

In januari 2017 plaatste DSV Road een gigantische order van 3.000 nieuwe trailers voor 2017-2018 bij Schmitz Cargobull. DSV bestelde Ultra-Seal als aanvulling op de standaard trailer specificatie. Alle 3.000 nieuwe trailers die in de komende twee jaar de Schmitz fabriek verlaten, zullen daarom voorzien zijn van Westlake banden met Ultra-Seal. Westlake gaf eind 2016 haar officiële goedkeuring om Ultra-Seal te gebruiken in het bandenmerk.

Kögel Trailer GmbH & Co. KG

Ook Kögel is gestart met het bestellen van het Ultra-Seal product om aan de vraag van haar klanten te voldoen. Onder andere ICTS en Amco Logistics hebben Ultra-Seal gespecificeerd in de banden van nieuwe trailers die ze bij Kögel bestelden. Amco Logistics is een van de eerste Engelse klanten die is gestart met het gebruik van Ultra-Seal. Met 180 medewerkers en locaties in Newbury, Felixstowe en het hoofdkantoor in Dervy, richt Amco Logistics zich op transport door geheel Europa voor hoofdzakelijk automotive-, rail- en de beurzenindustrie.

Europart Denmark

Ultra-Seal is tot overeenstemming gekomen met Europart Denemarken voor de verkoop van Ultra-Seal aan eindklanten. Met 75 medewerkers is Europart Denemarken de grootste dealer voor onderdelen van Denemarken, met het Deense hoofdkantoor in Kolding.

Eurotyre België

De Belgische bandenspecialist-groep Eurotyre start ook met het aanbieden van Ultra-Seal aan haar klanten via haar netwerk in België en Zuid-Nederland. De internationale groep van onafhankelijke servicecentra voor banden biedt banden aan voor elk voertuig, en voorziet haar klanten van verscheidene diensten in pechgevallen, onderhoud, reparatie en professioneel advies. De gehele Eurotyre organisatie bestaat uit 69 bandencentra door België en Nederland, en voltooit haar netwerk met 40 reguliere bandencentrales die gespecialiseerd zijn in voertuigen voor toerisme.

Ultra-Seal is aanwezig op de Transport beurs in Herning (Denemarken) van 23-25 maart 2017, samen met Europart Denemarken op de Europart stand in Hal L, stand 9230.

Samen met Trans UK Equipment Management Limited, distributeur voor Ultra-Seal en Kögel, zullen beide bedrijven aanwezig zijn op de grootste transport beurs van Engeland, de CV Show in Birmingham. De CV Show vindt plaats van 25-27 april 2017, en Ultra-Seal is te vinden op stand 3F102.

Voordelen

'De ultieme levensduurverlenger voor banden' is een preventief antilekvloeistof dat uitgevonden is om banden te beschermen tegen lekkage, gaten en klapbanden. Het dicht gaten af op het moment dat ze gemaakt worden, het garandeert warmtevermindering, verlengt de levensduur van de band door de luchtdruk in de band te houden, minimaliseert slijtage en vermindert brandstofverbruik.

Het blijft gedurende de gehele levensduur van de band effectief en er is geen extra onderhoud voor nodig. Ultra-Seal is milieuvriendelijk en geeft de bestuurder extra veiligheid.