Clicky


In financieel zwaar weer verkerende P.A.R.T. BV wijzigt bedrijfsnaam naar JMH BV

In financieel zwaar weer verkerende P.A.R.T. BV wijzigt bedrijfsnaam naar JMH BV
14-04-2017 17:10 | Faillissementen | auteur Redactie [FE]

GELDERMALSEN - Transportbedrijf P.A.R.T. BV uit Geldermalsen verkeert in financiële problemen. Dat heeft eigenaar Hans van den Heuvel donderdagmiddag tegenover Transport Online bevestigd. Middels een brief heeft het transportbedrijf crediteuren op de hoogte gebracht van de liquiditeitsproblemen. Uit Kamer van Koophandel gegevens blijkt dat P.A.R.T. BV tevens gisteren, donderdag 13 april 2017, haar bedrijfsnaam gewijzigd heeft van P.A.R.T. BV naar JMH BV.

Wat de reden hiervoor is wil van den Heuvel niet kwijt. Als de redactie hem vraagt of er een faillissement dreigt antwoord van den Heuvel: "Een faillissement is op dit moment niet aan de orde." Wanneer de redactie vraagt of er een faillissement is aangevraagd dan ontkent nog bevestigt de heer van den Heuvel dit.

Uit dezelfde Kamer van Koophandel gegevens blijkt eveneens dat er op 2 februari 2017 meerdere nieuwe besloten vennootschappen zijn opgericht met de naam PART International Logistics BV., PART Dedicated Services BV, PART Steel Distribution BV, PART Warehousing & Distribution BV en PART Holding BV.

Tevens is de website van PART BV momenteel niet meer actief. Er valt te lezen dat er gewerkt wordt aan een nieuwe website.

Als de redactie van den Heuvel confronteert met deze ontwikkelingen geeft hij aan dat hij inhoudelijk niet wil ingaan op deze feiten.

Hoeveel personeel werkzaam is bij PART is niet bekend.

In 2014 nam PART BV Van Opzeeland Transport over. In februari 2016 ging dit bedrijf failliet. Begin juli 2015 gingen beide bedrijven onder één naam verder PART Geldermalsen BV. Halverweg juli 2015 startte PART het failliet verklaarde FSC Logistics uit Zutphen door. 

Van den Heuvel is tevens mede-directeur van Frigo Group Logistics, eveneens gevestigd op de Poppenbouwing 24 te Geldermalsen.