Clicky


Just Drive verhoogt productie gesloten lichtgewicht carrosserieën

Just Drive verhoogt productie gesloten lichtgewicht carrosserieën
05-05-2017 13:31 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ZEVENHUIZEN - Just Drive, een dochteronderneming van De Graaff Carrosserie, heeft de productie van gesloten lichtgewicht carrosserieën per 1 mei verhoogd.

Door de toenemende vraag vanuit de markt heeft Just Drive de productie van de lichtgewicht uitvoering voor voertuigen met een GVW van 3,5to verhoogt naar tien eenheden per week.

Just Drive levert haar lichtgewicht carrosserie niet alleen compleet opgebouwd al of niet met achter sluitende laadklep maar ook als bouwpakket aan verschillende bedrijfswagendealer organisaties. De assemblage facititeit in Waardenburg wordt volledig nieuw ingericht.

"Wij wisten bij de start dat wij met Just Drive een succesformule in handen hadden en deze uitbreiding bevestigd dit", aldus William de Graaff.

"Met onze andere producten, de Just Drive Fresh & Frozen en de gesloten carrosserieën voor trucks met GVW van 7,49 – 26 ton willen wij in 2018 doorgroeien naar 20 - 25 eenheden per week en mikken op een totale jaarafzet van ruim 1.000 carrosserieën op jaarbasis in Nederland en België", vult de Graaff verder aan.