Clicky


Kögel volledig geïsoleerde trailer voor Riggeling Transport BV

Kögel volledig geïsoleerde trailer voor Riggeling Transport BV
20-05-2017 09:45 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

DUIVEN - Kögel Trailers Benelux leverde afgelopen week een nieuwe geïsoleerde trailer aan Riggeling Transport B.V. te Duiven. De keuze voor Kögel werd gemaakt op basis van kwaliteit met de daarbij horende juiste prijsverhouding.

De oplegger werd geleverd met lift-as op achterste as, bindrail in de zijwand, bescherming kopschot, alumnium vloer en adapterbox voor 2 x 7 en 15 polige stekker aansluitingen

De geisoleerde Kögel opbouw wordt geheel in eigen beheer geproduceerd in een eigen panelen fabriek gevestigd in het Duitse Duingen (D)

Kögel Trailers heeft sinds jaren telkens meer de focus gelegd op continue kwaliteits verbeteringen, en blijft hier de komende jaren op innoveren zodat deze gewaarborgd blijft en zich telkens blijft verbeteren, want kwaliteit is voor Kögel (onderdeel van de Humbaur groep) een magisch woord

Een uitblinkend proces van Kögel Trailer is de conservering door middel van Nano Ceramic KTL coating van chassis en alle andere staal delen, hiermee loopt Kögel Trailers ver voorop en is roestvorming not done.

Riggeling Transport is een bedrijf die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en kan u een breed dienstenpakket aan diverse transporten aanbieden.

Riggeling Transport biedt transportdiensten voor de volgende sectoren: Foodsector, Bouwsector, Energiesector, en alle verder voorkomende stukgoed producten van groot tot klein, ook voor opslag van goederen kan men terecht bij Riggeling transport. Bereikbaarheid en flexibiliteit dat is hetgeen waar Riggeling zich 24/7 mee onderscheid.

De oplegger werd door Dirk Boer van Kögel Trailers Benelux afgeleverd aan Evert Riggeling, DGA van Riggeling Transport B.V.