Clicky


Worktrans sponsor Van Velsen Rally Sport

Worktrans sponsor Van Velsen Rally Sport
31-10-2017 10:13 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

PURMEREND - Van Velsen Rally Sport is druk bezig met de voorbereidingen voor de Africa Eco Race die van 2 tot en met 14 januari 2018 start in Monaco. Worktrans is een van de sponsoren die schittert op de nieuwe rallytruck van het relatief kleine, maar ambitieuze team.

Op zaterdag 28 oktober presenteerde het team zich aan de aanwezige media en sponsoren. Dit jaar is Worktrans, na een jaar afwezigheid in de rallysport, weer terug in het rallyracen door de sponsoring van het team Van Velsen Rally Sport.

Van Velsen is niet het grootste team dat meedoet en een plaats in de top tien van de Africa Eco Race lijkt ook een lastige opgave, maar het team is zeer professioneel, mag rekenen op veel sympathie bij de andere deelnemers en streeft ernaar om te finishen.

"Die basis past ons goed en daarom steunen wij Aad en zijn team met hun ambities om zowel de Dakar-rally als Marocco uit te rijden”, aldus algemeen directeur Philip Jonk. “Wij zullen het team op de voet volgen tijdens de races in het avontuurlijke Afrika en wensen ze veel succes.

Van Velsen Transport is gespecialiseerd in betonmortelvervoer in heel Nederland en werkt vanuit Stompwijk (Zuid-Holland)

Worktrans Uitzendbureau is gespecialiseerd in het uitzenden en payrollen van flexibel personeel in de transport en logistiek. Worktrans is onderdeel van de Worktrans Group en heeft zeven vestigingen in Nederland.