Clicky


Triferto kiest Nijhof-Wassink als bulktransportpartner

Triferto kiest Nijhof-Wassink als bulktransportpartner
03-11-2017 09:51 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

DOETINCHEM - Internationale groothandel van minerale meststoffen Triferto uit Doetinchem heeft op 1 november 2017 een samenwerkingsovereenkomst getekend met bulktransport specialist Nijhof-Wassink.

De divisie Feed Logistics van Nijhof-Wassink gaat alle transportactiviteiten met betrekking tot de bulkproducten van Triferto verzorgen. Als transportspecialist voor fabrikanten en groothandelaren naar boerenerven gaat Nijhof-Wassink tevens de planning voor Triferto verzorgen waarbij er sprake is van integratie tussen de verschillende softwaresystemen van Triferto en Nijhof Wassink.

Door het gespreide netwerk van de zes distributiepunten van Triferto te combineren met het sterke transportnetwerk van Nijhof-Wassink kan Triferto de gekorrelde meststoffen op een korte afstand van lokale afnemers aanbieden en snelle levering garanderen. Deze manier van werken zorgt ervoor dat er efficiënt gewerkt kan worden. Deze samenwerking past binnen de ambities van Triferto om haar bemestingsconcepten op een rendabele manier te laten gebruiken door haar ketenpartners ten behoeve van een duurzame landbouw en voedselproductie.

"Triferto staat voor kwalitatief hoogwaardige meststoffen. Om top kwaliteit voor onze klanten te kunnen garanderen werken wij met partners samen die ervoor zorgen dat onze hele keten top kwaliteit levert. De manier van werken, de vloot en de mensen van Nijhof-Wassink passen zeer goed bij deze kwaliteitsperceptie", aldus Jeroen Rossy, CEO van Triferto.