Clicky


DAF XF 530 6x2 trekker voor Stadtlohner Recycling

DAF XF 530 6x2 trekker voor Stadtlohner Recycling
27-12-2017 09:46 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

STADTLOHN(D) - Heinhuis Recycling BV heeft onlangs haar wagenpark uitgebreid met een nieuwe DAF XF 530 FTG trekker. Dit is het eerste voertuig uit een serie van drie, geleverd door Bakker Bedrijfswagens Winterswijk.

Dit voertuig zal worden ingezet bij de vestiging in het Duitse Stadtlohn om recyclebare grondstoffen te vervoeren. Deze fraai uitgevoerde trekker is uitgerust met een schuifschotel en hydrauliek. Qua comfort en uitstraling is er de nodige aandacht besteed: zo is dit voertuig onder andere voorzien van LED koplampen, een koellade, Xtra Comfort matras, Climate control, DAF Night lock, luchthoorns, lampenbeugel met verstralers, zwaailampen en een robuuste achterbumper in de herkenbare kleur.

Heinhuis Recycling B.V. is sinds de oprichting in 1972 het adres voor de recycling van ferro en non-ferro metalen. Na de verhuizing, die in 2007 is afgerond, heeft Heinhuis een modern en duurzaam bedrijventerrein aan de Ballastweg in Eibergen. Op deze vestiging wordt de verwerking van ferro en non-ferro metalen uitgevoerd. De metalen kunnen zowel bedrijfsmatig (afval / reststukken) als particulier (bouwafval) worden aangeleverd. Vervolgens worden deze metalen gescheiden, verwerkt en gebundeld om tot slot te worden getransporteerd naar hoogovens, exportbedrijven of andere metaalrecycling bedrijven.

Naast de recyclingafdeling heeft Heinhuis ook een autodemontage afdeling aan de Ballastweg in Eibergen. Op deze afdeling worden auto’s zowel bedrijfsmatig (garagebedrijven) als particulier (APK afkeur) aangeleverd. Uit deze auto’s worden de vloeistoffen als benzine en koelvloeistof verwijderd en de bruikbare onderdelen gedemonteerd. Deze bruikbare onderdelen worden vervolgens opgeslagen in het magazijn en verkocht op locatie en via internet.

In de loop der jaren heeft Heinhuis zich als bedrijf ontwikkelt en is het gegroeid tot een bedrijf met vier vestigingen, bestaande uit drie recyclingbedrijven en een handelsafdeling. Naast de hoofdvestiging in Eibergen zijn er vestigingen in Ruurlo, Stadtlohn en Südlohn (Duitsland). De handelsafdeling is gevestigd op het industrieterrein “De Kiefte” aan de Venneslatweg in Eibergen en verzorgt de inkoop en verkoop van handelsgoederen.

Heinhuis is een modern recyclingbedrijf dat zich continu blijft innoveren en zich blijft bezighouden met het milieu.