Clicky


Wigchers Internationaal Transport start nevenvestiging in Gieten

Wigchers Internationaal Transport start nevenvestiging in Gieten
06-02-2018 17:04 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

GIETEN - Wigchers Internationaal Transport BV uit Schoonoord start een nevenvestiging op bedrijventerrein Bloemakkers in Gieten. Wigchers en de gemeente Aa en Hunze hebben hierover overeenstemming bereikt. De nieuwe vestiging in Gieten wordt de uitvalsbasis voor een aantal vrachtwagens en chauffeurs. De hoofdvestiging van Wigchers blijft in Schoonoord. Op het terrein van de nevenvestiging in Gieten komt naast stallingruimte voor de vrachtwagens eveneens een loods met kantoor en kantineruimte.

Wigchers kiest voor het bedrijventerrein Bloemakkers in Gieten vanwege de goede bereikbaarheid door de directe nabijheid van de N34 en N33 en omdat Gieten een centrale ligging in Noord-Nederland heeft. “Binnen een week zijn we tot overeenkomst gekomen met de gemeente! We willen graag zo spoedig mogelijk onze vestiging in Gieten openen.”

De gemeente is blij dat Wigchers Internationaal Transport voor haar nevenvestiging voor het bedrijventerrein Bloemakkers kiest. De logistieke sector is geen onbekende op Bloemakkers. Het transportbedrijf van Wigchers is hierop een mooie aanvulling. Het bedrijf draagt bovendien bij aan het versterken van de lokale werkgelegenheid.

Het transportbedrijf Wigchers heeft een indrukwekkende historie. Momenteel is de vierde generatie aan het roer. Het bedrijf is onder andere werkzaam in agrarisch vervoer, bietentransport en voor infrastructurele werken. Naast de vaste chauffeurs kent het bedrijf leer- en werkplekken voor jongeren om planner, monteur of chauffeur te worden.