Clicky


Logistic Force opent achttiende vestiging

Logistic Force opent achttiende vestiging
22-02-2018 15:56 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - Logistic Force Amsterdam heeft zijn deuren geopend. De teller van het aantal vestigingen waaruit Logistic Force haar diensten Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll aanbiedt komt daarmee op achtiien te staan.

Logistic Force brengt gemotiveerde werkzoekenden in verbinding met werkgevers in de transport en logistiek. Dit kan gaan om tijdelijk werk maar vaak om werk voor langere tijd tot vast.

Chris de Haas, mede-eigenaar van Logistic Force Amsterdam is blij met deze stap: “De nieuwe locatie in Amsterdam biedt ons de ruimte om verder te groeien binnen de regio."

Lars Jensen vult aan; “Nog belangrijker is dat we onze medewerkers en klanten in omgeving Amsterdam vanuit de nieuwe vestiging de persoonlijke aandacht kunnen geven waar we als Logistic Force voor staan”.

Naast de bemiddeling van personeel in de sector transport en logistiek, beschikt de locatie in Diemen ook over een eigen opleidingslokaal. Hier worden opleidingen gegeven vanuit de eigen Logistic Force Academy in het kader van code 95 (verplichte nascholing voor de Nederlandse beroepschauffeurs) maar ook andere opleidingen in het kader van veiligheid en verantwoord werken worden hier aangeboden.