Clicky


Vier nieuwe Atego's voor Mondial R. Vlot & Zn

Vier nieuwe Atego's voor Mondial R. Vlot & Zn
04-04-2018 11:28 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

SLIEDRECHT - Onlangs leverde Mercedes-Benz dealer Rüttchen Automotive vier nieuwe Mercedes-Benz Atego 1218 L trucks met korte cabine af bij Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen in Sliedrecht. Tegelijkertijd werden er twee Mercedes-Benz Citan bestelwagens in gebruik genomen. Met deze afleveringen wordt het wagenpark van het familiebedrijf deels vervangen en uitgebreid.

De vier nieuwe Atego 1218 L trucks met korte cabine zullen worden ingezet voor distributietransport binnen Nederland. Daarmee speelt directeur Jan Wouter Vlot in op de toenemende vraag vanuit de e-commerce markt: “Er worden steeds meer producten online besteld bij winkels. De vraag vanuit de zakelijke markt om de distributie van deze goederen te verzorgen groeit enorm. Wij willen hier graag aan tegemoet komen. Als verhuisbedrijf kunnen we, naast het leveren van de meubels en witgoed, nog een extra service bieden aan de voordeur bij klanten. Wij zetten de spullen niet net voorbij de drempel van de voordeur, maar brengen het naar de gewenste kamer en zetten het ook in elkaar of sluiten het aan. Voor onze verhuizers is dat een kleine moeite.”

Om de klanten dagelijks van deze service te voorzien, moeten de verhuizers van Mondial R. Vlot & Zn. op betrouwbare voertuigen kunnen rekenen. De keuze voor de Atego’s van Mercedes-Benz ligt dan ook voor de hand: “Mercedes-Benz heeft zich binnen ons wagenpark bewezen als betrouwbaar. Daar bovenop biedt Rüttchen Automotive de service die wij wensen,” zegt Vlot.

Naast het verzorgen van binnenlands distributietransport worden de veelzijdige Atego trucks ingezet voor verhuisklussen in Nederland en België. De twee nieuwe Mercedes-Benz Citan bestelwagens worden ingezet voor taxaties, bezorgen van verhuisdozen en spoedopdrachten.

Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen, gevestigd in Sliedrecht, is een familiebedrijf dat al meer dan honderd jaar bestaat. Hoewel het bekend staat als een verhuisbedrijf, verzorgt Mondial Vlot de distributie van keukens, meubels en witgoed voor de zakelijke markt. Het wagenpark van het bedrijf bestaat uit zeventien trekkende eenheden, waarvan elf afkomstig zijn van Mercedes-Benz.