Clicky


Vrouw beschoten achter woning in Best

Vrouw beschoten achter woning in Best
07-05-2018 16:27 | Binnenland | auteur Redactie [FE]

BEST - Een 39-jarige bewoonster van een huis aan de Mr. C. Goselingstraat in Best is maandagochtend aan de achterzijde van haar woning door een nog onbekende schutter beschoten. Zij raakte daarbij lichtgewond aan haar arm, meldt de politie. 

De vrouw liep aan de achterzijde van haar huis de straat op om de afvalcontainer buiten te zetten. Toen ze terug liep verscheen een donker geklede man die ook een helm droeg en door wie ze werd beschoten. Deze schutter liep daarna weg en stapte op een gereedstaande scooter of motor, bestuurd door een tweede persoon. Ook deze bestuurder was donker gekleed en droeg een helm. De verdachten gingen er daarna met hoge snelheid vandoor en van hen ontbreekt vooralsnog elk spoor, aldus de politie.

De vrouw raakte licht gewond en werd  thuis door ambulancemedewerkers behandeld. Een rechercheteam doet onderzoek naar de exacte toedracht en de mogelijke achtergrond van het incident. De vrouw is nader gehoord en heeft aangifte gedaan. Ook heeft de politie met getuigen gesproken en is uitgebreid buurtonderzoek gedaan. Uiteraard maakt ook een forensisch onderzoek deel uit van de speurtocht naar de schutter en zijn handlanger.

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben, of die meer denken te weten over de mogelijke achtergrond van dit misdrijf.