Clicky


Bulthuis Truck- en Traileronderdelen breidt uit met nieuwe vestiging in Heerenveen

Bulthuis Truck- en Traileronderdelen breidt uit met nieuwe vestiging in Heerenveen
07-08-2018 10:24 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

GRONINGEN - Bulthuis Truck- en Traileronderdelen BV opent per 1 oktober 2018 een nieuwe vestiging in Heerenveen. Hiermee heeft Bulthuis acht vestigingen verspreid door heel Nederland.

Volgens Ronald Bulthuis (algemeen directeur) is deze uitbreiding noodzakelijk vanwege het feit dat de ringweg van Groningen de komende vijf jaar volledig op de schop gaat. "Deze stap is essentieel om de huidige servicegraad te behouden. Vanuit Heerenveen kunnen we niet alleen de klanten in de provincie Friesland sneller en beter bedienen maar ook de klanten in de regio Zwolle en Noordoostpolder. De eerste reacties van een aantal klanten uit Friesland zijn al erg positief."

Momenteel is men druk bezig om de vestiging in te richten en de infrastructuur gereed te maken. De vestiging zal een volwaardige vestiging worden met een eigen bezorgdienst. De vestiging ligt gelegen op het zeer populaire Internationaal Bedrijvenpark Friesland (IBF) . De locatie heeft een uitstekende logistieke ligging gezien de nabijheid van de op- en afritten van de snelwegen A7 en A32.

Bulthuis Truck- & Traileronderdelen BV is een totaalleverancier in bus, truck en traileronderdelen met een landelijke dekking vanuit de hoofdvestiging in Groningen en nevenvestigingen in Alkmaar, Heerenveen, Holten, Ravenstein, Ridderkerk, Tilburg en Utrecht.

Het voeren van merken zoals Alcoa Wheels, BPW, SAF, Wabco, Knorr, Haldex, Valeo en Hella in combinatie met een groot inkoopvolume, geeft Bulthuis de mogelijkheid om de markt te bedienen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Bij Bulthuis werken 120 personen die naar verwachting tezamen in 2018 een omzet van € 40 miljoen zullen realiseren.