Clicky


Renault Trucks België verkozen tot 'Renault Trucks Best Market of the Year 2018'

Renault Trucks België verkozen tot 'Renault Trucks Best Market of the Year 2018'
12-12-2018 10:11 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

LYON - Elk jaar worden er door Renault Trucks in Lyon awards uitgereikt aan de best presterende markten waar Renault Trucks aanwezig is. Dit jaar is Renault Trucks België verkozen tot RENAULT TRUCKS BEST MARKET OF THE YEAR 2018.

Renault Trucks België heeft deze trofee ontvangen uit de handen van Bruno Blin, president van Renault Trucks, voor zijn goede prestaties in het algemeen en in het bijzonder voor de groei in de verkoopscijfers en marktaandeel en dit zowel voor de vrachtwagens als voor de lichte bedrijfswagens. Er zijn ook stappen gezet in de “Used Trucks” strategie en er zijn de permanent sterke resultaten in de After Market. België werd trouwens ook nog genomineerd voor de After Market en Used Trucks awards.

Roland De Deyne, Managing Director Renault Trucks Belux: “Ik ben bijzonder trots op deze trofee die een symbool is van waardering voor het teamwork tussen alle afdelingen en onze dealers en een bekroning van onze jarenlange inzet. We hebben samen hard gewerkt om Renault Trucks op de kaart te zetten in België, dit is een grote motivatie om het volgend jaar nog beter te doen."