Clicky


Dronken vrouw schopt agent tegen het hoofd

Dronken vrouw schopt agent tegen het hoofd
15-05-2021 14:21 | Binnenland | auteur ANP

ROOSENDAAL - Een dronken vrouw (30) heeft in Roosendaal een agent tegen het hoofd geschopt. Ze zat in haar woonplaats in een auto met een 27-jarige automobilist uit Dinteloord, die mee moest naar het bureau omdat hij met te veel alcohol op achter het stuur zat.

De vrouw eiste van de agenten dat ze ook zou worden meegenomen naar het politiebureau, maar de agenten weigerden dit. De vrouw ging daarna tot twee keer toe voor een politieauto lopen. Bij de tweede keer begeleidde een politieman haar naar een grasveld aan de kant van de weg. Ze kwam daar ten val. Toen de agent de vrouw wilde toespreken, trapte ze vol tegen zijn hoofd. Om de vrouw onder controle te krijgen gaf de agent de vrouw vervolgens een klap in haar gezicht.

Vanwege de beschonken toestand van de vrouw is zij ter observatie en behandeling opgenomen in het ziekenhuis. Als de vrouw uit het ziekenhuis ontslagen wordt dan zullen agenten haar op het bureau verhoren. De agent die tegen zijn hoofd is getrapt doet aangifte van mishandeling.