Clicky


easyJet introduceert nieuwe zomerse route van Amsterdam naar Malta

easyJet introduceert nieuwe zomerse route van Amsterdam naar Malta
07-11-2023 09:55 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

SCHIPHOL - easyJet, breidt in 2024 haar netwerk vanuit Amsterdam Schiphol Airport (AMS) uit en introduceert een nieuwe zomerroute naar Malta (MLA). Vanaf 30 april biedt easyJet tweewekelijks, op dinsdag en vrijdag, vluchten aan naar het Middellandse Zee-eiland. De route blijft operationeel tot eind oktober 2024, waardoor easyJet-reizigers de gehele zomer kunnen genieten een bestemming waar gemiddeld 300 dagen per jaar de zon schijnt. Met de toevoeging van Malta brengt easyJet het totale aantal bestemmingen vanaf Schiphol op 38.

Ondanks haar bescheiden omvang, is Malta een veelzijdige vakantiebestemming. Het eilandenrijk bevindt zich tussen Italië en Noord-Afrika in de Middellandse Zee en is ongeveer twee keer zo groot als Texel.

De populariteit van Malta als vakantiebestemming groeit gestaag. Met aangename temperaturen die aanhouden van april tot bijna november, de periode waarin easyJet de route aanbiedt, kunnen reizigers genieten van zonovergoten stranden, kristalhelder water en een rijke geschiedenis, inclusief een bruisend cultureel erfgoed. Voor sportliefhebbers biedt het eiland diverse duiklocaties, wandelroutes en kliffen.

William Vet, country manager easyJet Nederland, licht toe: “Met de toevoeging van Malta aan ons groeiende netwerk vanaf Schiphol, bieden we reizigers vanuit Nederland nog meer mogelijkheden voor zonvakanties. De nieuwe route naar Malta is een welkome aanvulling op ons aanbod en we blijven ons inzetten om reizigers zowel in de zomer als in de winter unieke en diverse bestemmingen te bieden.”