Clicky


Nieuwe multitemp koel-vries bakwagens voor BAS Rent

Nieuwe multitemp koel-vries bakwagens voor BAS Rent
08-11-2023 13:34 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

VEGHEL - Ter uitbreiding van de verhuurvloot heeft BAS Rent onlangs een serie nieuwe multitemp koel-vries bakwagens in gebruik genomen. Het grootste deel van de voertuigen is reeds op flexibele basis ingezet bij diverse transporteurs in Nederland.

De Volvo trucks beschikken over een geïsoleerde laadbak met gescheiden compartimenten, voor het gelijktijdig transporteren van zowel diepvries-, koel-, als drooggoed producten. Een ideale oplossing voor het efficiënt bereiken van de last-mile in binnenstedelijke gebieden. Om in deze omgeving zo min mogelijk geluidsoverlast te bezorgen zijn de voertuigen ‘Piek’ gecertificeerd, waarbij onder andere de laadvloer en het laadklepplateau voorzien zijn van een geluiddempende coating, en ook de koelaggregaat uitgerust is met extra geluidsisolatie.

"Het vervoer van de toekomst is emissieloos. Het moet schoner, slimmer en dus anders! De transitie naar zero emissie transport komt langzaam op gang, en is uitdagend. Zijn er voldoende voertuigen? Voldoende laadpunten (in het geval van elektrische trucks)? Hoe is de business case van een emissieloos voertuig? En zeker niet te vergeten; wie gaat dat betalen? Kortom, allerlei vragen en mogelijk onduidelijkheden die beantwoord moeten worden. En in de tussentijd dienen je producten tijdig en volledig geleverd te worden. Wij ondersteunen transporteurs bij deze transitie, door het bieden van full service voertuigconcepten, welke als tussenoplossing dienen naar de inzet van emissieloze voertuigen", aldus Jos Huuskes van BAS Rent.

Met ruim 200 servicepunten binnen Nederland beschikt BAS Rent over een uitgebreid netwerk ter ondersteuning bij de operationele inzet van de huurvoertuigen. Naast koelvoertuigen biedt BAS Rent een divers pakket aan transportmaterieel voor uiteenlopende transportactiviteiten, inzetbaar voor tijdelijk en lange termijn gebruik.