Clicky


Nieuwe elektrische Volvo voor Snelweg Transport

Nieuwe elektrische Volvo voor Snelweg Transport
22-02-2024 13:44 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

SCHIEDAM - Snelweg Transport uit Schiedam, heeft onlangs met trots de ontvangst aangekondigd van haar tweede elektrische Volvo truck. Dit markeert een belangrijke mijlpaal in de voortdurende inzet van Snelweg Transport voor duurzaam transport en milieuvriendelijke oplossingen.

Met de toevoeging van deze volledig elektrische Volvo FME (540kW) 6x2 bakwagen met Elektrische meeneem heftruck aan haar vloot, versterkt Snelweg Transport haar positie als een voorloper in de sector van duurzaam transport.

Deze stap volgt op de succesvolle integratie van hun eerste elektrische Volvo FHE 4x2 trekker welke vorig jaar is afgeleverd en bevestigt het engagement van het bedrijf om de CO2-uitstoot te verminderen en bij te dragen aan een schonere toekomst.

Met nog een elektrische Volvo FHE 4x2 trekker die binnenkort aan hun vloot wordt toegevoegd, blijft Snelweg Transport haar ambitie tonen om een voortrekker te zijn op het gebied van duurzaam transport. Het bedrijf blijft streven naar een schonere en meer duurzame transportindustrie, waarbij het milieu en de toekomstige generaties centraal staan.